Kun jij ook al dromen van die eerste keer in de (hopelijk nabije) toekomst dat jij weer aanschuift in je favoriete restaurant? Dan kun je nú helpen.

Dat restaurants al weken verplicht dicht zijn (of alleen bezorgen of afhaalopties bieden) is natuurlijk een enorme financiële strop voor ze. Om te zorgen dat jouw lievelingsrestaurants door deze crisis heen komen, is jouw hulp hard nodig.

Steek eigenaren en personeel een hart onder de riem en bestel juist in deze zware tijden een cadeaubon (voor jezelf óf een ander) of een voucher. Kun jij, als het gewone leven straks weer gaat draaien lekker uit eten. En hebben de ondernemers nu nog iets van binnenkomend inkomen.

Veel restaurants bieden via hun site al vouchers of cadeaubonnen aan die je op kunt halen (met direct een afhaalmaaltijd, waarom niet?) of die per post jouw kant op komen. Maar je kunt ook een kijkje nemen op koopeenvoucher.nu of helpdehoreca.nl.

Article continues after the ad

Wie weet vind je daar inspiratie voor nóg meer restaurants die je kunt steunen. Want uit eten willen we later dit jaar vást heel graag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in