Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Slapen in een Haags monument

Het mag bijna weer... ...en wil je het er nou van nemen, dan hebben wij gelijk een fijne nieuwe hoteltip voor je. Boetiekhotel The Monument, aan de Prinsegracht in Den Haag is nét open, en combineert een koninklijk gevoel (PRINSE-gracht hè), moderne luxe en monumentale charme. Het hotel heeft een...

Slapen in een Haags monument

Het mag bijna weer...

...en wil je het er nou van nemen, dan hebben wij gelijk een fijne nieuwe hoteltip voor je.

Boetiekhotel The Monument, aan de Prinsegracht in Den Haag is nét open, en combineert een koninklijk gevoel (PRINSE-gracht hè), moderne luxe en monumentale charme.

Het hotel heeft een eclectisch interieur maar authentieke elementen en heeft tien unieke accommodaties, van een suite waar je je in de jungle waant tot een appartement op de hele eerste verdieping mét uitzicht op de gracht.

Bovendien is Den Haag een ideale plek voor een uitje in versoepelingstijden: je kunt naar het strand, musea, winkels, horeca... alles ligt zo'n beetje op loopafstand.

Betaalbare luxe en privacy. Hedendaagse kunst en verrassende, moderne details. Monumentale deuren, glas-in-loodramen, klassieke schouwen en hoge plafonds. Het klinkt ons als muziek in de oren.

Boeken voor mei kan hier, maar wees gewaarschuwd: het gaat hard.

Beeld: The Monument/Martijn Vonck Photography

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in