Life Wear nu ook in Real Life te koop.

Het is weer eens wat anders, een online fenomeen dat in winkel van steen en glas investeert.  Japanse internationale kledingretailer Uniqlo – bekend van onder andere de samenwerking met Ines de la Fressange - opent op 1 oktober een tweede winkel in Nederland, in Den Haag zal openen op donderdag, 1 oktober 2020. De winkel is gevestigd op de Grote Markstraat 30, een prominent winkelgebied in het centrum van Den Haag.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @uniqlo_nl op

Het label staat bekend om hoogwaardige dagelijkse kleding van goede kwaliteit en wil graag meedraaien in de Haagse modewereld. merk in samenwerking met The Hague Fashion Week een limited edition UNIQLO eco tote bag ontwikkeld welke voorzien is van een ontwerp door lokale illustrator en Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten alumni Wies van der Wal. Daarnaast hebben studenten van het ROC Mondriaan gewerkt aan een upcycling project, waarmee zij nieuwe ontwerpen hebben gemaakt van UNIQLO restmateriaal en items van het UNIQLO Recycling Program. De resultaten hiervan zullen ook te zien zijn in de nieuwe winkel.

Vanaf 1 oktober 2020:

Uniqlo

Grote Marktstraat 30

2511 BJ Den Haag

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in