Het is Maastricht, maar je waant je even in Parijs.

Zin in borrelen met een briesje? Bovenop het dak van het monumentale voormalige Sphinxgebouw in Maastricht zit rooftop bar Bold. Uitzicht op onder andere alle kerktorens van de stad, de windmolens van Lanaken en een stukje Maas; met een beetje fantasie (of na een of twee Negroni's) waan je je even in Parijs.

Leuk aan Bold is dat etablissement is opgebouwd in lagen, zodat je vrijwel overal kunt genieten van het uitzicht, toch wel een sterk punt voor een rooftopbar. Er is een indoor en outdoor terras, de zaak is ingericht met blauw fluweel, donker hout, industriële accenten en onder andere oude vliegtuigstoelen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The master at work. #tshlife #boldmoves #boldrooftopbar #sphinxkwartier #maastricht #visitmaastricht #cocktails

Een bericht gedeeld door Boldrooftopbar (@boldrooftopbar) op

Bold heeft een next level kaart aan cocktails en naast de nodige borrelhapjes ook een uitstekend aanbod in lunch en diner. Reserveren voor lunch en diner is verplicht, reserveren voor een drankje kan niet, dat is een kwestie van even checken of er plek is.

Honden zijn er niet toegestaan. Goed om te weten: de bar ligt in een hippe wijk en is erg populair, reserveer op tijd.

Bold Rooftopbar

8ste verdieping van The Student Hotel

Geopend vanaf 12:00, keuken geopend tot 21:00

Sphinxcour 9a

6211 LE Maastricht

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in