Het beste van RIJKS, op een nóg bijzonderdere locatie.

Eerlijk is eerlijk: het Rijksmuseum is al een best bijzonder plekje om te genieten van een Michelinmaal. Maar Joris Bijdendijk en het keukenteam van RIJKS gaan op tour naar een nóg spectaculairdere locatie.

Article continues after the ad

Vanaf 15 augustus koken ze meerdere avonden in de historische Koepelkerk aan het Singel in Amsterdam. Dat voor de gelegenheid wordt getransformeerd tot een restaurant.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! We are back on tour! Together with my amazing team RIJKS®️ we go back "on tour". This time we open a temporary restaurant in the most historic church of Amsterdam: the Koepelkerk, together with @renhotelams. During the first edition of Koepelkerk X RIJKS®️, on August 15, the church of the Renaissance Amsterdam Hotel will be transformed into a restaurant. Check link in bio for bookings and come over to enjoy RIJKS’ classics. @renhotelams @rijksrestaurant @rijksmuseum @vermaat #rijks #rijksrestaurant #rijksmuseum #menu #restaurant #michelin #chef #chefslife #koepelkerk #renaissancekoepelkerk #renhotelams #renhotels #rennavigator

Een bericht gedeeld door Joris Bijdendijk (@jorisbijdendijk) op

Op RIJKS x Koepelkerk-avonden wordt er een speciaal vijfgangenmenu geserveerd met RIJKS-klassiekers zoals Biet Tomasu beurre blanc en Sint Jakobsmossel met codiumvinaigrette. Het menu wordt begeleid door mooie wijnen, zorgvuldig geselecteerd door sommelier Max van Bockel.

Het menu

Reserveren kan nú via de website van RIJKS. Is deze week je te kort dag dan kan je óók nog reserveren voor de donderdag, vrijdag en zaterdagavond van volgende week.

Wees er wel snel bij, want vol is vol en als we de mannen van RIJKS zo kennen is het snel zover.

Beeld: Rijksmuseum

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in