Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Overnachten in stijl en luxe in Rotterdam

Nachtje Rotterdam, anyone? Een fonkelnieuwe hotspot voor het voorjaar: in Delfshaven zijn niet één maar twee nieuwe hotels geopend waar wij graag een nachtje (of vooruit, twee) willen vertoeven. Le Marin Boutique Hotel en Le Petit Marin Boutique Hotel beloven perfecte plekjes te zijn voor een Rot...

Overnachten in stijl en luxe in Rotterdam

Nachtje Rotterdam, anyone?

Een fonkelnieuwe hotspot voor het voorjaar: in Delfshaven zijn niet één maar twee nieuwe hotels geopend waar wij graag een nachtje (of vooruit, twee) willen vertoeven.

Le Marin Boutique Hotel en Le Petit Marin Boutique Hotel beloven perfecte plekjes te zijn voor een Rotterdamse stedentrip (sowieso een aanrader). Beide hotels liggen op een kwartiertje lopen van Rotterdam Centraal. En ook aan de innerlijke mens is gedacht in deze luxe accommodaties.

Ontspannen

Van een glas bubbels bij aankomst tot een fijn ontbijt, nu op de kamer, straks in de eigen Bar Bató (met een heerlijk terras), een spa-waardige badkamer en (voor nu) heerlijke menu's op de kamer. Aan alles is gedacht. Bij het kleine broertje is de service hetzelfde, maar de sfeer iets meer ongedwongen. Maar net waar jij behoefte aan hebt voor een ontspannen nachtje weg.