Wat dacht je van een dubbeldekker tompouce voor Koningsdag?

Sommige tradities zijn heilig en dit is er eentje: Koningsdag is niet compleet zonder een lekkere oranje tompouce. Daarom opent Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven met hulp van Thuisbezorgd.nl twee tijdelijke bezorglocaties van zijn ambachtelijke bakkerij ‘bij Robèrt’ in hartje Amsterdam en Den Bosch.

Het bezorgde / verlekkerde gezicht van Heel Holland Bakt maakt speciaal voor Koningsdag oranje tompouces om je vingers bij af te likken. De dubbeldekkers zijn gemaakt van huisgemaakt bladerdeeg met 100% roomboter, luchtige Zwitserse room met echte vanille uit Madagaskar én uiteraard verrukkelijk oranje fondant.

Article continues after the ad

Alle opbrengsten van de samenwerking worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland

Liefhebbers zijn dit jaar de koning te rijk en kunnen de Meesterlijke oranje tompouces van Robèrt op 25 en 26 april niet alleen in de bakkerij in Oisterwijk halen, maar ook exclusief bestellen via de website en app van Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten van de samenwerking worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

Robèrt van Beckhoven: “Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige banketvulling met echte vanille. Uiteraard willen wij dan ook zoveel mogelijk mensen blij maken met onze Meesterlijke dubbeldekkers. We zijn erg trots dat we speciaal voor Koningsdag tijdelijke locaties van onze bakkerij openen in Amsterdam en Den Bosch, zodat mensen de exclusieve oranje tompouce gemakkelijk in huis kunnen halen.”

Via de app en website van Thuisbezorgd.nl haal je de speciale dubbeldekkers met feestelijk oranje fondant in huis voor Koningsdag. De bezorglocaties van ‘bij Robèrt’ zijn geopend voor bezorging op 25 en 26 april van 12:00 tot 17:00 uur. De tompouces zijn per vier stuks verpakt en een doosje kost € 16. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

Woon je niet in Amsterdam of Den Bosch? Geen zorgen, want in een speciale video op zijn site legt Robèrt uit hoe je zijn tompouces zelf kunt maken #HeelHollandBaktOranjeTompouces

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in