Fijne nieuwe hotspot in Utrecht: een tophotel mét een zalig restaurant.

Wie van plan is zichzelf te trakteren op een dagje en nachtje Domstad kan deze hotspot op het verlanglijstje zetten: op steenworp afstand van het Janskerkhof opende onlangs restaurant Hemel & Aarde, in het eveneens nieuwe Hotel The Nox. En daar is het dubbelfijn toeven.

Want niet alleen is The Nox een zalig luxe hotel, het restaurant is een waar pareltje dat nu al een gouden reputatie aan het opbouwen is met een kaart waarop de natuur centraal staat.

Chef Vito Reekers werkte eerder bij het befaamde Utrechtse Karel V, en staat erop elk jaargetijde een heel nieuwe beleving te bieden aan gasten. Van het menu tot het interieur, de verlichting en de planten. Een ode aan de seizoenen waar je dus zeker vier keer per jaar wilt zijn.

Article continues after the ad

Nog een overtuigende reden om nú een tafel te boeken is trouwens sommelier Isabel van Bueren, die eerder dienst deed bij The White Room* in Amsterdam en in Hemel & Aarde louter Europese wijnen schenkt.

En ach, als je dan 's avonds naar je kamer kunt rollen, kun je daar volledig van profiteren. Reserveren kan hier.

Beeld: The Nox

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in