In het prachtige Felix Meritis aan de Amsterdamse Keizersgracht hebben al heel wat succesvolle pop-uprestaurants gezeten, maar is nu een parel van een eigen restaurant gestart: restaurant Felix.

Daar bepaalt chef-kok Floris van Straalen (o.a. van Oud Sluis*** en Pure C**) hoe de Nederlandse keuken van de toekomst eruit ziet: de New Dutch Cuisine zoals ze het zelf noemen.

Het menu is elke keer weer een verrassing en dat willen we je zeker niet ontzeggen. Maar NOUVEAU-hoofdredacteur Claudia ging er al op bezoek en weet: dit wil je écht niet missen. Je kiest het aantal gangen (4, 5 of 7 voor het diner en 3 of 5 voor de lunch) en begint je avontuur.

Simpelweg een fijn tafeltje boeken aan één van de vele grote ramen van het prachtige pand en je laten verrassen. Dat kan alle dagen van de week voor lunch en diner. Genoeg te kiezen dus.

Article continues after the ad

Meer culinaire hoogstandjes ontdekken door heel Nederland? In ons magazine staat elke maand de rubriek Quality Time, een overzicht van wat er nieuw, leuk en heet is in de de wondere restaurantwereld.

Beeld: Restaurant Felix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in