Op naar Winterswijk voor een bijzondere eetervaring. In Rijksmonument het Keunenhuis proef je de natuur van kop tot kont.

Kok Nel Schellekens en haar man Henk openden op landgoed Keunenhuis deze winter hun culinaire proeftuin. Waar van kop tot kont en van schil tot pit gekookt wordt met streekproducten, en je aanschuift in de bijzondere keuken met maximaal vijftien andere gasten.

Article continues after the ad

Dat levert niet alleen een bijzondere setting maar ook bijzondere smaken op. Zelfgebrouwen bier. Bijvangst. Achterhoeks wild. Noten en appels uit eigen gaard. Dat de Achterhoek veel te bieden heeft wisten wij hier al lang (onze eigen hoofdredacteur komt er nota bene vandaan!), maar dat er culinair zó veel te genieten viel blijft een leuke verrassing.

En de verrassingen van het Keunenhuis houden daar niet op, want je kunt er niet alleen terecht voor een proeverijmenu (op zaterdagavond en zondagmiddag), je kunt er ook koken samen met Nel of een workshop volgen. En je bent er gelijk even helemaal tussenuit. Wij zeggen: hop, hop, op naar Winterswijk!

Beeld: Het Keunenhuis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in