Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau aanbieding: logeren in 4-sterren kasteel

Heerlijk wandelen door de Schinveldse bossen! Toe aan even verandering van omgeving? Dan heeft Nouveau een mooie aanbieding voor je, in prachtig Limburg. Je verblijft in het 4-sterrenhotel Schinvelderhoeve, ook bekend als Landgoed Huis Heyenhoven, in Schinveld. 14de eeuwse kasteelhoeve Dit sfeerv...

Nouveau aanbieding: logeren in 4-sterren kasteel

Heerlijk wandelen door de Schinveldse bossen!

Toe aan even verandering van omgeving? Dan heeft Nouveau een mooie aanbieding voor je, in prachtig Limburg. Je verblijft in het 4-sterrenhotel Schinvelderhoeve, ook bekend als Landgoed Huis Heyenhoven, in Schinveld.

14de eeuwse kasteelhoeve

Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een 14e eeuwse kasteelboerderij (eerste vermelding: 1385) en telt vier exclusieve suites. Het is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf.

Het hotel ligt tussen steden als Heerlen, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade, met iets verderop Maastricht. Voor als de reisbeperkingen zijn opgeheven: Luik en Aken zijn ook vlakbij.

5-sterren wandelgebied

Wie graag de rust op zoekt kan er ook terecht: Huis Heyenhoven ligt in een prachtig groen gebied. De Schinveldse Bossen vormen het grootste aaneengesloten bosgebied van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg en staan bekend als 5-sterren wandelgebied.

Fietsen in de omgeving kan ook, er zijn veel routes te vinden. Via het hotel is catering to-go verkrijgbaar en ook dineren op de kamer is bij te boeken.

Dít is de Nouveau-aanbieding

  • 1, 2 of 3 overnachtingen in een suite
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt t.w.v. € 15,50 p.p.p.d. volgens de coronamaatregelen
  • Fles bubbels op de kamer
  • Chocolaatjes op de kamer
  • Late check-out (12.00 uur)
  • Hotel is gevestigd in een 14e eeuwse kasteelboerderij
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel

Kijk voor meer details en reserveren in de Nouveau Webwinkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in