Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau-aanbieding: Hotel Château De Raay

Mét in-room dining arrangement van 6 gangen. Even weg? Dan hebben we in de Nouveau Voordeelshop een fijn arrangement voor je. Je verblijft in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale r...

Nouveau-aanbieding: Hotel Château De Raay

Mét in-room dining arrangement van 6 gangen.

Even weg? Dan hebben we in de Nouveau Voordeelshop een fijn arrangement voor je. Je verblijft in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg.

Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur.

Je kunt door de kruidentuin kuieren en de glazen kloosterkas bezoeken waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor de bereiding van wereldse klassiekers in een eigentijds jasje. 

Bij mooi weer kun je genieten van de ligbedden en diverse zitjes die ruim verdeeld staan in de grote tuin of jezelf vermaken op de jeu d’ boules baan. Mocht je de kasteelpoorten uit willen, dan is de omgeving een wandel- en fietsparadijs dankzij de omringende bossen en natuurgebieden.

Je kunt in het Château een verrukkelijke picknickmand bestellen, zodat je onderweg niets tekort komt.

Een culinaire beleving in Pillows Charme Hotel Château De Raay gaat verder dan een standaard restaurantervaring. In De Tuin van de Barones komen gerechten van over de hele wereld samen in Limburg. In dit arrangement geniet je van een heerlijk 6-gangendiner, op je kamer (in verband met de coronaregels).

Echte klassiekers, in een eigentijds jasje en bereid met lokale producten en groenten en kruiden uit de eigen kloosterkas en moestuin. De producten die de chef en zijn team gebruiken, komen zo veel mogelijk uit de lokale omgeving. Maar ook uit de eigen moes- en kruidentuin leveren een belangrijke bijdrage aan de dagverse ingrediënten waar met liefde mee gekookt wordt.

Dit is het Nouveau Château-arrangement

- 1 x Overnachting in een kasteel- of tuinkamer
- 1 x Uitgebreid ontbijt
- 1 x 6-gangendiner in de Tuin van de Barones
- 1 x Welkomstdrankje bij aankomst
- Fitnessruimte
- Jeu d’ boules baan
- Gratis gebruik van Wi-Fi
- Gratis wandel- en fietsroutes
- Gratis parkeren bij het hotel

Het arrangement kost 259 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in