Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe unieke culi hotspot met 360 graden uitzicht!

The Skynight: exclusief dineren op eenzame hoogte. Op zoek naar een bijzonder adres voor een diner met uitzicht? Je kunt van een prachtige  360° sunset over Amsterdam genieten vanuit het penthouse van architectonisch hoogstandje Valley tijdens The Skynight. Yep, het zit bovenin dit bijzondere geb...

Nieuwe unieke culi hotspot met 360 graden uitzicht!

The Skynight: exclusief dineren op eenzame hoogte.

Op zoek naar een bijzonder adres voor een diner met uitzicht? Je kunt van een prachtige  360° sunset over Amsterdam genieten vanuit het penthouse van architectonisch hoogstandje Valley tijdens The Skynight.

Yep, het zit bovenin dit bijzondere gebouw (no worries, er is een lift).

Op de 26e verdieping van dit bijzondere gebouw bevinden zich GREEN gastrobar (met in de keuken Peter Lute), twee ruime lounges en een indrukwekkend dakterras.

Een grote wenteltrap verenigt de 26e met de bovenste verdieping voor een verdere onderdompeling in de Molteni&C|Dada- ervaring met het eerder genoemde panoramische uitzicht over de stad.

Green Table

De 'Green Table' is een parade van vegetarische gerechtjes. Op het menu bijzondere drankjes en verrassende vegetarische culinaire creaties van GREEN, vlees en vis zijn er bijgerechten.

Met iedere week livemuziek en gelimiteerde seating. Exclusief is hier nog echt exclusief, vanaf 22 juli 2022 iedere vrijdag van 19.00 uur tot middernacht: THE SKYNIGHT, hosted by Molteni&C en GREEN, Beethovenstraat 503 Amsterdam.  

Foto's (c) Molteni&C en GREEN

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in