Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nazomeren: 5 luxe terrassen in Rotterdam

Perfect om van de laatste zomerdagen te genieten. Fijn adresjes voor eten, drinken en bijpraten? Bij Nouveau zijn we er dol op. Ditmaal vijf parels in Rotterdam, net even iets leuker dan 'op de stoep zitten' The Harbour Club Het betere Central Park gevoel, maar dan in Nederland. The Harbour Club ...

Nazomeren: 5 luxe terrassen in Rotterdam

Perfect om van de laatste zomerdagen te genieten.

Fijn adresjes voor eten, drinken en bijpraten? Bij Nouveau zijn we er dol op. Ditmaal vijf parels in Rotterdam, net even iets leuker dan 'op de stoep zitten'

The Harbour Club

Het betere Central Park gevoel, maar dan in Nederland. The Harbour Club Rotterdam heeft in 2010 haar deuren geopend in het voormalig ‘Parkzicht’, een bijna honderd jaar oude villa in een Rotterdams stadspark, nabij de Euromast.

Tikje exclusief, deze bijzondere locatie met een dito terras en een verrukkelijke kaart met onder andere krakend verse oesters.

The Harbour Club

Restaurant Parkhotel

Het Parkhotel is al honderd jaar een begrip en culinair kun je je hart ophalen bij het bijbehorende prijswinnende restaurant The Park, onderscheiden door Michelin met een Bib Gourmand.

Verrassing is de kloeke, statige stadstuin achter het hotel, waarin je heerlijk kunt zitten en dito kunt eten.

Restaurant Parkhotel

Ballroom Rotterdam

In de hippe Witte de Withstraat vind je Ballroom, gespecialiseerd in kleine hapjes, maar met ook hoofdgerechten en desserts op het menu.

Ze zijn er geobsedeerd door Gin & Tonic, er staan er meer dan honderd op de kaart. Laat je er een inschenken op het terras als je mensen wilt kijken of in de geheime binnentuin als je lekker onder elkaar wilt zijn.

Ballroom Rotterdam

Lux

Al meer dan 25 jaar een begrip in verrukkelijk Italiaans eten. Je bestelt er meerdere kleinere gerechten die je onderling kunt delen. Sinds 2013 is Milan Gataric chef en eigenaar.