Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naar Trevi's voor verrukkelijk vegan Italiaans

Het bestaat en het is lekker: plantaardige pizza's. Beter voor het milieu, beter voor de planeet, beter voor de dieren en tot op zekere hoogte ook beter voor je gezondheid: vegan eten (alleen plantaardige producten eten) raakt steeds meer in zwang. Voor wie ook wel eens uit eten wil, is er nu Tre...

Naar Trevi's voor verrukkelijk vegan Italiaans

Het bestaat en het is lekker: plantaardige pizza's.

Beter voor het milieu, beter voor de planeet, beter voor de dieren en tot op zekere hoogte ook beter voor je gezondheid: vegan eten (alleen plantaardige producten eten) raakt steeds meer in zwang. Voor wie ook wel eens uit eten wil, is er nu Trevi's, een vegan Italiaans restaurant.

Eigenaar Salah Ait is al jaren noodgedwongen vegetariër: zijn lichaam kan vlees niet aan. Hij experimenteerde al met het veganisme en is nu helemaal om. En opende in Amsterdam pizzeria ­Trevi’s geopend, waar uitsluitend plantaardig voedsel wordt geserveerd en verder wat Italiaanse streekproducten worden verkocht. 

"Bijna al het voedsel dat we uit de natuur krijgen, komt immers ook van planten," zegt hij. Pizza’s serveert hij met veganistische kaas, gemaakt van cashewnoten en sojamelk.