Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mooi zalmroze is niet lelijk

Het is er hartstikke Instagrammable én hartstikke lekker: vandaag is ROZE, bij deze Rotterdamse hotspot. Het restaurant is onlangs heropend na een flinke metamorfose. En wat blijkt? Er staat nu niet alleen veel roze op de kaart, maar ook het interieur is fifty shades of pink geworden. Het Zalmhui...

Mooi zalmroze is niet lelijk

Het is er hartstikke Instagrammable én hartstikke lekker: vandaag is ROZE, bij deze Rotterdamse hotspot.

Het restaurant is onlangs heropend na een flinke metamorfose. En wat blijkt? Er staat nu niet alleen veel roze op de kaart, maar ook het interieur is fifty shades of pink geworden.

Het Zalmhuis met een prachtig uitzicht over IJssel en Maas heeft naast een nieuwe kaart ook een prachtig nieuw decor, met roze velvet, gouden details en kleurrijke accenten waar je ook maar kijkt. 

Ga hier per watertaxi (een belevenis op zich) naartoe voor de high salmon (met Ketazalm uit Alaska die in Nederland alleen bij het Zalmhuis verkrijgbaar is), de huisgerookte Schotse biologische zalm, dry aged meat, vegan gerechten, oesters en nog veel meer lekkers.

Oh, en de cocktails, die zijn natuurlijk óók roze.

Enne... pics or it didn't happen!

Beeld: Het Zalmhuis/Do Nossent

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in