Zeven gangen? Yes please!

Een diner met alleen maar desserts, op Nederlandse bodem hadden we zoiets nog niet. Daar komt per 23 juli verandering in: dan opent in Apeldoorn De Dessertclub. Een avondvullende experience vol zoet.

In de Dessertclub gaat meesterpatissier Bart de Gans voor je aan de slag met een uniek menu dat écht maaltijdvervangend is en de ene na de andere smaakexplosie belooft. Maar let wel: de club is alleen deze zomer te vinden op het Apeldoornse Zwitsalterrein. Dus je moet er snel bij zijn om voor begin september één van de zestig beschikbare plekjes te reserveren.

Wat te verwachten? De Gans vertelt het zelf: "De desserts zijn lang niet alleen maar zoet, maar bevatten ook voldoende hartige elementen waardoor we een juiste balans creëren door de avond heen. We maken in de gerechten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit de pure ingrediënten. Hierdoor voorkomen we een suikerbom en krijgen onze gasten een variatie aan desserts.”

Article continues after the ad

Zeven gangen zoet met hartig kosten je 55 euro, en het menu is uiteraard uit te breiden met een wijn- of cocktailarrangement. Watertanden maar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in