Grappig buitenrestaurant bij Brussel!

Buiten eten, maar toch binnen en met uitzicht – Insol-Eat is een nieuw restaurant waar je samen met maximaal 7 andere vrienden of familieleden dineert in een transparante opblaasbare bubbel, met uitzicht over de omringende velden en het aangrenzende Zoniënwoud.

Article continues after the ad

In het 'restaurant', dat momenteel bestaat uit slechts 1 tafel, wordt trouwens niet zelf gekookt. De Brusselse zusjes Charlotte en Louise werken samen met drie lokale cateraars: bij het reserveren kun je kiezen uit menu’s van BRUT Food, La Cerisaie of Les Délices de Margaux. Hou er rekening mee dat je per groep maar één menu kan selecteren.

Voor wie zich afvraagt of de bubbel geen broeikas is: dankzij een vernuftig ventilatie- en isolatiesysteem blijft ie op temperatuur. En bij hoge nood hoef je niet in de bosjes, de dames hebben aan alles gedacht, al hebben ze wel het verzoek je naaldhakken thuis te laten. 

Meer informatie: 

Insol-eat by Charlotte and Louise 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in