Treat yourself.

Een bijzondere ervaring: thuis Michelinnen. Het kan in deze gekke tijden, en volgende week tippen we je een bijzondere box met drie sterren van De Loohoeve* in Schoonloo en De Lindehof** van Soenil Bahadoer in Nuenen.

Soenil kookt met Hindoestaanse invloeden en komt voor de box met een voorgerecht van zeebaars met tonijn, soja en aloo bibi. Het hoofdgerecht is zijn beroemde rendang met shortrib en pomtayer. Voor het tussengerecht steken de chefs van De Loohoeve de handen uit de mouwen: zij maken gebakken kabeljauw met bloemkool, Amsterdams zuur en dashiboter, en ook het dessert met chocolade, kalamansi, ananas en karamel.

Loopt je daarvan het water in de mond? Het kan volgende week zaterdag bij jou op tafel staan, want je hoeft slechts een paar simpele instructies te volgen om dit uit je keuken te toveren. De box is bij beide restaurants te bestellen en af te halen op zaterdag 13 maart, maar kan ook door heel Nederland (behalve de Waddeneilanden) thuisbezorgd worden.

Article continues after the ad

Het menu kost 87,50 euro per persoon en is per twee personen te bestellen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in