Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kom je buurten? Lekker Mezze'n allen!

Café Moer, ook bekend als het gezelligste buurtcafé van Amsterdam. Zo'n adresje om te koesteren, waar ze houden van makkelijk, goed en gezellig, dát is Café Moer in Amsterdam.   De menukaart heeft een Oosterse twist en staat onder andere vol met heerlijke Mezze. Mezze bij Moer Dit zijn verschille...

Kom je buurten? Lekker Mezze'n allen!

Café Moer, ook bekend als het gezelligste buurtcafé van Amsterdam.

Zo'n adresje om te koesteren, waar ze houden van makkelijk, goed en gezellig, dát is Café Moer in Amsterdam.  

De menukaart heeft een Oosterse twist en staat onder andere vol met heerlijke Mezze.

Mezze bij Moer

Dit zijn verschillende hapjes die je kan delen, zoals Sticky Carrots of Kentucky Fried Shallots. Alle ingrediënten zijn biologisch en seizoensgebonden.

Dus door bij Café Moer te genieten van het heerlijke eten en drinken, draag je ook nog eens je steentje bij aan een betere wereld. Win-win, dus.

Café Moer is zes dagen per week open vanaf 12:00 uur. Schijnt de zon? Vanaf einde middag zit je perfect op het knusse terras!

MEZZE’n ALLEN

Oh, en ze organiseren ook regelmatig een tof event. Zo is er elke laatste zaterdag van de maand MEZZE’n ALLEN. Deze avonden draaien om Mezze, drankjes, gezelligheid en lekkere muziek.

Trommel vrienden en vriendinnen op en geniet van een heerlijke mezze plateau om te delen vooraf, en ontdek daarna een selectie van de verrassende hoofdgerechten. Deze bestaan voornamelijk uit groenten die op een unieke manier een nieuwe betekenis krijgen.

Iets te vieren?

Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren en heb je geen zin in al het gedoe thuis? Laat je heerlijk verzorgen tijdens een lunch, borrel of diner bij Café Moer.

Als jarige eet je tijdens een verjaardagsdiner helemaal gratis als je minimaal 6 personen meeneemt om je verjaardag mee te vieren. Kom je snel buurten?

Café Moer

Amstelveenseweg 7

1054 MB Amsterdam

Foto's (c) Café Moer

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in