Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu op de thee in Windsor Castle

Koningin Elizabeth opent eigen restaurant. Pragmatisch als de Queen is, doet ze niet moeilijk over de kosten drukken door eens een paleis open te gooien voor het publiek. Met de opening van het Undercroft Café in haar residentie Windsor Castle – waar ze meestal haar vrije weekenden doorbrengt - g...

Je kunt nu op de thee in Windsor Castle

Koningin Elizabeth opent eigen restaurant.

Pragmatisch als de Queen is, doet ze niet moeilijk over de kosten drukken door eens een paleis open te gooien voor het publiek.

Met de opening van het Undercroft Café in haar residentie Windsor Castle – waar ze meestal haar vrije weekenden doorbrengt - gaat ze weer een stapje verder. Je kunt zo niet alleen delen van het paleis bezichtigen, maar er ook een broodje eten.

Het restaurant is gevestigd in het oudste nog in gebruik zijnde deel van het meer dan 1000 jaar oude Windsor Castle, een middeleeuwse Gothische kelder uit de tijd van Edward III, die tussen 1350 en 1360 gebouwd moet zijn. Qua inrichting hebben ze het een beetje in die stijl gehouden, maar ze serveren er gewoon hypermoderne espresso én tea, uiteraard.

Foto's © Royal Collection Trust

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in