Je eigen keukentafel wordt nooit meer hetzelfde.

De horeca steunen én heerlijk uit eten gaan. Dat doe je in deze gekke tijden heel makkelijk thuis. En dat hoeft echt niets onder te doen voor een restaurantervaring. Bij Thuis uit Eten bestel je een complete ervaring, vaak inclusief servetten, kaarsen, playlists en filmpjes die je helpen zelf een prachtig bord op te maken

Uniek uit eten

Of je nou een liefhebber bent van veelgangenmenu's of liever voor iets bescheideners gaat, de mogelijkheden zijn er heus. Bij je eigen favoriete restaurant (kijk vooral ook even op hun website of social media wat zij aanbieden), maar ook bij de bekendste tenten van Nederland. Zij verzamelen zich op dit online platform en bezorgen daardoor door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Article continues after the ad

Meer dan veertig toprestaurants bieden hun exclusieve menu's aan via de site. Neem dus vooral eens een kijkje. Als wij wat tips mogen geven: sterrentent De Rozario is een hele fijne, Rooftop Merckt is lekker nieuw en door het Griekse OLI MAZÍ voel je je even heel ver van huis.

Je steunt restaurants ermee, je innerlijke mens wordt er beter van in deze barre januarimaand én je ziet je eigen eettafel eens vanuit een heel ander perspectief. De moeite waard, zouden wij zeggen. Meer weten? Kijk dan op ThuisUitEten.nl.

Beeld: De Rozario/Oli Mazí

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in