Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

INK-hotel zet pop-ups op met culinaire collega's

Coronaproof uit eten? Nouveau-redacteur Anita heeft een gouden tip!   'We zijn er om elkaar te helpen, nietwaar?' lijkt het motto te zijn van INK Hotel Amsterdam, onderdeel van de MGallery Collection. Het nodigt Amsterdamse horecaondernemers uit om een pop-up te openen in het restaurant en de bar...

INK-hotel zet pop-ups op met culinaire collega's

Coronaproof uit eten? Nouveau-redacteur Anita heeft een gouden tip!  

'We zijn er om elkaar te helpen, nietwaar?' lijkt het motto te zijn van INK Hotel Amsterdam, onderdeel van de MGallery Collection. Het nodigt Amsterdamse horecaondernemers uit om een pop-up te openen in het restaurant en de bar Pressroom.

Het luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam stelt binnen het nieuwe concept 'INK Invites' zijn restaurant af en toe beschikbaar aan onder andere kleine restaurants, winkeliers en freelance chef-koks, die door de aangescherpte coronamaatregelen minder of geen mogelijkheid hebben om gasten te ontvangen.

INK Hotel is gevestigd waar vroeger de Nederlandse krant De Tijd werd er gemaakt, vandaar de naam INK.

"Natuurlijk kun je er elke dag lekker eten, de keuken is Frans internationaal en het Chef’s Menu kost € 37,50," zegt Nouveau-redacteur Anita die er regelmatig komt. "Dat aanbod wordt nu dus uitgebreid met samenwerkingen met andere culinaire hotspots in de buurt, echt een heel mooi gebaar. Dit kun je verwachten!"

Donderdag 22 oktober:

Napolitaanse avond met nNea

In september uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland én nummer acht van de beste pizzeria’s in Europa.

Het restaurant op de Bilderdijkstraat wijkt op 22 oktober uit naar het INK Hotel waar nNea’s eigenaar en ‘deegmeester’ Vincenzo Onnembo een geheel Napolitaans viergangendiner met bijpassend wijn arrangement serveert.

Donderdag 29 oktober:

Japans streetfood menu met De Japanner

Het idee ontstond toen een van de locaties van De Japanner niet gebruikt kon worden in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Tijdens de pop up krijgen gasten een Japans streetfood-menu in combinatie met bijpassende wijn, sake en een cocktail.

Liever in de ochtend?

Elke zaterdag en zondag organiseert INK Hotel de Bottomless Brunch.

Je krijgt een zoet en een hartig gerecht, gecombineerd, met onbeperkt bubbels en een (virgin) cocktail. 

INK Hotel Amsterdam (reserveren is verplicht)

Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam