De natuur in, maar wél in stijl.

Voor wie geen zin heeft in een eind rijden barst Nederland van de leuke huisjes en tiny houses waar jij alleen, met je lief of met een vriendin even helemaal tot rust komt dit najaar. Lekker uitwaaien, heerlijk wandelen - waar je maar zin in hebt.

Via Natuurhuisje.nl vind je de leukste huisjes, ook voor hen voor wie 'het oog wil ook wat' het devies is. De groene omgeving en het feit dat je nooit op een groot vakantiepark terecht komt, doen de rest.

Wij tippen alvast drie van onze stijlvolle favorieten.

Article continues after the ad

Knus meets luxe

Van buiten een idyllisch boshuisje, van binnen een en al luxe. Deze boomhut voor vijf personen met fantastische keuken, zalige bedden en uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld is zó niet wat je je misschien voorstelt bij een natuurhuis. Toch word je overspoeld door het groen. Adem in...

Dutch Design

Niemand minder dan Piet Hein Eek ontwierp dit huisje in Epse. Met een lange woonkamer, een prachtige keuken en een moderne en lichte inrichting vol details waar je naar blijft kijken. Verken de bossen van Gorssel, Epse en de IJssel, steek de pizza-oven aan en kom tot rust in de natuur.

Architectonisch hoogstandje

De architecten van Concrete A'dam bogen zich over dit huisje op Texel, waar vooral de zes meter hoge plafonds direct in het oog springen. De enorme ramen bieden uitzicht op de Prins Hendrikpolder, aan alle kanten staan designspullen en buiten geniet je van een eigen strandje (met buitendouche voor wie durft) en je eigen duinen. En stilte, vooral stilte.

Wanneer gaan we?

Beeld: Natuurhuisje

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in