Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspots: Antwerpen lonkt (en is al helemaal in kerstsferen)

Het ideale donkere maanden-uitje. Een excuus om naar Antwerpen te gaan hebben wij eigenlijk nooit nodig. Maar vooruit: de stad is prachtig in kerstsferen én er is een dijk van een nieuw hotel geopend dat stikt van de nieuwe hotspots. Op deze drie adresjes laat jij je extreem in de watten leggen t...

Hotspots: Antwerpen lonkt (en is al helemaal in kerstsferen)

Het ideale donkere maanden-uitje.

Een excuus om naar Antwerpen te gaan hebben wij eigenlijk nooit nodig. Maar vooruit: de stad is prachtig in kerstsferen én er is een dijk van een nieuw hotel geopend dat stikt van de nieuwe hotspots. Op deze drie adresjes laat jij je extreem in de watten leggen tijdens een december-verwenuitje.

Hotel ­– Botanic Sanctuary Antwerp

Nog maar nét officieel geopend en nu al een van de hottest tickets van Europa. Voor een kamer in het Botanic moet je diep in de buidel tasten (denk: 350+ euro per nacht). Maar voor dat geld slaap je wel in een fonkelnieuwe kamer pal aan de botanische tuinen van de binnenstad. En in pure vijfsterrenweelde, want naast prachtige kamers en een nu al iconische spa heeft het hotel bijvoorbeeld ook vier Michelin-restaurants. Boeken doe je hier.