Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: wijntjes tappen in Rotterdam

Per slok, per glas... de ultieme proeverij stel je zelf samen. Fonkelnieuw in hip Blijdorp: een wijnbar waar je je eigen wijnen tapt, per slok kunt bestellen en meer dan zeventig wijnen kunt proeven. Klinkt ons in de oren als de ultieme wijnproeverij. Walsjérôt heet de bar aan het Bentinckplein, ...

Hotspot: wijntjes tappen in Rotterdam

Per slok, per glas... de ultieme proeverij stel je zelf samen.

Fonkelnieuw in hip Blijdorp: een wijnbar waar je je eigen wijnen tapt, per slok kunt bestellen en meer dan zeventig wijnen kunt proeven. Klinkt ons in de oren als de ultieme wijnproeverij.

Walsjérôt heet de bar aan het Bentinckplein, en het concept is zeker uniek: je krijgt bij binnenkomst een pasje waar je geld op zet, en daarmee kun je aan het tappen. De prijzen worden per slok, per half glas en per glas weergegeven, en je maakt zelf een rondje langs de tapwand om iets uit te zoeken wat je lekker lijkt. 

Er staat een sommelier voor je klaar met adviezen, maar je eigen ideale proeverij stel je helemaal zelf samen. Alleen de Chardonnays? Kan. Overal een slokje van? Kan (al raden we dat niet aan). Stop jij liefst na twee glazen maar willen je tafelgenoten meer? Makkelijk geregeld. En je kunt je eigen tempo aanhouden ook nog.