Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Restaurant Brut172

Heel af en toe gaat er een restaurant open waar je gewoon naartoe móet. Brut172 in Limburg is er zo een. Brut 172 is het geesteskind van van topchef Hans van Wolde, die de afgelopen twintig jaar twee Michelinsterren bij elkaar kookte bij restaurant Beluga in Maastricht. Maar nu is het tijd voor e...

Hotspot: Restaurant Brut172

Heel af en toe gaat er een restaurant open waar je gewoon naartoe móet. Brut172 in Limburg is er zo een.

Brut 172 is het geesteskind van van topchef Hans van Wolde, die de afgelopen twintig jaar twee Michelinsterren bij elkaar kookte bij restaurant Beluga in Maastricht. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. En wat voor één.

Op het Limburgse landgoed Reijmerstok opent hij nu Brut 172, een intiem restaurant mét suites (vanaf medio mei te boeken) in een prachtige boerderij. De verwachtingen zijn hoog: Van Wolde vindt zelf dat de zaak in de toekomst in de top tien mooiste restaurants ter wereld moet gaan thuishoren.