Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Portugese sterren in hartje Amsterdam

Bij Arca geniet je van de kunsten van een van de grootste culinaire breinen ooit. Uit eten in de hoofdstad? Dat wil je vanaf deze week bij Arca, het nieuwe restaurant van art'otel Amsterdam. Daar heeft Henrique Sá Pessoa, de met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok, zijn visie losgel...

Hotspot: Portugese sterren in hartje Amsterdam

Bij Arca geniet je van de kunsten van een van de grootste culinaire breinen ooit.

Uit eten in de hoofdstad? Dat wil je vanaf deze week bij Arca, het nieuwe restaurant van art'otel Amsterdam.

Daar heeft Henrique Sá Pessoa, de met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok, zijn visie losgelaten op het 'culinaire concept'. Lees: hij kook er zelf niet, maar alle gerechten komen wel uit zijn brein. Op je bord: Portugees met Aziatische invloeden, modern en met een twist.

Henrique Sá Pessoa is de derde chef-kok in de Portugese geschiedenis die twee Michelin-sterren bezit voor zijn restaurant Alma. Naast zijn kroonjuweel bezit Henrique ook het meer toegankelijke Portugees restaurant Tapisco en is hij de concept chef van Chiado, een Portugees restaurant met Aziatische invloeden in Macau. Daar voegt hij nu dus Amsterdam aan toe.

Bij je Portugese maal drink je natuurlijk Portugese wijnen, maar Henrique heeft ook speciale cocktails ontwikkeld voor bij zijn gerechten.

Reserveren doe je hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in