Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: goud in je glas!

Naar deze Goudse wijnbar wil je écht, nu de donkere dagen beginnen. Binnenlandse uitjes zijn hét ding van 2020. Wat ons betreft kan Gouda op dat lijstje. En als je dan toch gaat, bestel je een wijntje bij deze hotspot. Een grote zaak (dus met veel capaciteit in coronatijden!) met een stevig terra...

Hotspot: goud in je glas!

Naar deze Goudse wijnbar wil je écht, nu de donkere dagen beginnen.

Binnenlandse uitjes zijn hét ding van 2020. Wat ons betreft kan Gouda op dat lijstje. En als je dan toch gaat, bestel je een wijntje bij deze hotspot. Een grote zaak (dus met veel capaciteit in coronatijden!) met een stevig terras, een uitgebreide wijnkaart én lunch-, diner- en borrelopties te over.

Aan de prachtige markt van Gouda zit sinds kort Gouds Glas, een brasserie slash wijnbar in een prachtig 17e eeuws pand. De kaart staat bomvol met streekproducten (en kazen natuurlijk!). Die uitstekend aansluiten bij wat er in je glas zit.

Je hebt wat te kijken (dat glas in lood, die oude bogen!), wat te eten en wat te drinken dus, en dat in een lekkere ruime omgeving die nu eenmaal prettig voelt. In de wijnbar hebben ze zo'n 150 wijnen voor je klaarstaan.

Wat ons betreft een must tijdens een dagje Gouda.

Beeld: Gouds Glas

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in