Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Foodhall Scheveningen

Een nieuwe foodhall, mét uitzicht. De foodhall kennen we in Nederland inmiddels goed, maar die op de vernieuwde Noordboulevard in Scheveningen is natuurlijk de enige met zeezicht. Door de pandemie duurde het iets langer dan gepland, maar de deuren zijn deze week dan écht geopend. Waardoor strandg...

Hotspot: Foodhall Scheveningen

Een nieuwe foodhall, mét uitzicht.

De foodhall kennen we in Nederland inmiddels goed, maar die op de vernieuwde Noordboulevard in Scheveningen is natuurlijk de enige met zeezicht.

Door de pandemie duurde het iets langer dan gepland, maar de deuren zijn deze week dan écht geopend. Waardoor strandgangers en foodies heerlijk kunnen nazomeren.

De foodhall biedt achttien verschillende keukens van over de hele wereld. Haagse bekenden als Woodstok/Eetkamer en de Resident hebben er een eigen vestiging, maar ook andere foodhallbekenden zoals De Ballenbar, The Sushibar en La Catrina zijn er te vinden.

Een fijn uitstapje voor wie het zomergevoel nog even vast wil houden.

Beeld: Crave Collective/Foodhall Scheveningen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in