Voor een lekker borreladresje zijn we altijd in.

Proosten op het weekend doe je in Amsterdam vanaf nu bij Ter Marsch & Co aan de Bloemenmarkt. Waar ze naast beroemde burgers ook een eigen cocktailbar hebben, in het NH Hotel.

De bar, die helemaal in het teken staat van bloemen en planten, is een plaatje om te zien vol heerlijke Instagrammable hoekjes. Maar de cocktailkaart, dat is waar je voor terug blijft komen. Van klassiekers tot Tiki en alles er tussenin.

Article continues after the ad

Mastershaker Leon Tolhuis kan je altijd helpen een keuze te maken aan de ronde bar, maar als je houdt van fruitig, levendig en een lust voor het oog, dan is eigenlijk elke tiki een goede keuze. De zomer in ons glas, dat willen we.

Daarnaast is de borrelkaart fijn en serveren ze bij Ter Marsch ook nog eens prijswinnende hamburgers (de Beste Burger van Nederland 2020 is hun Koreaanse Gojira-burger). Dus hier kun je wel wat uurtjes stukslaan. En ach, wie weet gaat er na zo’n monsterburger nóg wel een cocktailtje in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in