Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hot ticket: reserveer snel deze Michelin pop-up aan het water

Drie dagen, negen gangen, vier sterren... Buitenkansje eerste klas: sterrenchefs Jacob Jan Boerma (voorheen van De Leest***) en Thomas Diepersloot (Voltaire*) vestigen zich van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september aan de Loosdrechtse Plassen. En dat wil je écht niet missen. De twee chefs ope...

Hot ticket: reserveer snel deze Michelin pop-up aan het water

Drie dagen, negen gangen, vier sterren...

Buitenkansje eerste klas: sterrenchefs Jacob Jan Boerma (voorheen van De Leest***) en Thomas Diepersloot (Voltaire*) vestigen zich van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september aan de Loosdrechtse Plassen. En dat wil je écht niet missen.

De twee chefs openen in oktober hun nieuwste restaurant in Antwerpen, Fine Fleur. Maar voor het zover is (en zonder dat je ervoor naar het Belgische hoeft) kunnen een paar heel gelukkige gasten voorproeven in het prachtige Lakehouse Loosdrecht.

In negen gangen word je meegenomen op een culinaire reis. Boerma: “Ik ben ontzettend blij dat we onze gasten uit mogen nodigen in de eenmalige Loosdrechtse pop-up-versie van Fine Fleur Antwerpen. De bijzondere ligging van het prachtige Lakehouse Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen heeft ons extra geïnspireerd tot het samenstellen van een heel bijzonder menu.”

Dat wordt vechten om een plaatsje, zoveel staat wel vast. Op vrijdag voor het diner, en op de beide andere dagen voor lunch en diner. Reserveren kan vanaf morgen, donderdag 16 september om 20.00 uur. Waar? Dat maken de topchefs nog even niet bekend. Wel teasen ze dat je vooral Lakehouse Loosdrecht én het Instagram-account van Fine Fleur in de gaten moet houden. En een timer zetten dus.