3x alles op PINK.

We kunnen ons zo voorstellen dat de kleur van het interieur niet je eerste zorg is bij het uitkiezen van een restaurant of borrellocatie. Maar een paar uur omringd door roze-op-roze-op-roze, daar is nog nooit iemand slechter van geworden. En laat er nou onlangs een leuke nieuwe pink-hotspot bij zijn gekomen!

1 – Donna Social Club (Groningen)

Die nieuwkomer, dat is Donna Social Club, waar alles van de muren tot de plafonds en de speakers in roze zijn uitgerust. Geïnspireerd op Amerikaanse diners, lekker camp en met een Amerikaans/Mexicaans menu vol comfort food. En ja: natuurlijk highly Instagrammable.

2 – Het Zalmhuis (Rotterdam)

Een restaurant gespecialiseerd in zalm moest haast wel roze uitslaan, en dat is ook precies wat er hier gebeurd is. Fifty shades of pink, van flamingo tot hot pink en weer terug.

Article continues after the ad

3 – Mama Kelly (Amsterdam)

Een beroemde roze hotspot in de hoofdstad, want letterlijk álles (behalve de vloeren) is er roze. En dat levert natuurlijk leuke plaatjes op tijdens je high tea, lunch of diner.

Daar word je toch blij van?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in