Genieten aan de Vecht.

We zien onszelf al helemaal in het zonnetje van de grote tuin zitten. Of bij het theehuis aan het water. Het fonkelnieuwe Hotel Flora Batava belooft een heerlijke ontsnappingsplek te worden.

Article continues after the ad

Het boutique hotel ligt aan de Vecht op de buitenplaats van De Vijverhof in Nieuwersluis en gaat dit voorjaar open. Een ideale periode om de omgeving van de rivier eens goed te ontdekken met een fijne kamer of suite als uitvalsbasis. En dan zit er nog een fijn restaurant bij ook.

Historie, natuur én luxe: het is een fijne drie-eenheid voor elk nachtje weg. Ze staan ervoor bij Flora Batava. Dat naast een romantisch uitje met je partner ook ontzettend geschikt is voor een wandeling (slash borrel) met vriendinnen.

En als het straks weer mag is ook het eigen restaurant Bloei een aanrader. Daar staan gerechten met regionale en seizoensgebonden ingrediënten op het elegante menu. De twee grote terrassen maken het ook in woelige tijden een ideale plek.

Blijkt het ineens nóg mooier weer dan verwacht, dan huur je bij het hotel zo een sloep om via de Vecht mee naar de Loosdrechtse Plassen te varen. Of een elektrische fiets om de Vechtstreek onder de loep te nemen, met al zijn forten, kastelen en molens.

Klinkt idyllisch, niet? Hier boek je alvast een kamer voor jouw perfecte voorjaar.

Beeld: Hotel Flora Batava

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in