Wij verzamelden wat fijne hotspots voor je.

Oké, het weer moet nog éven gaan meewerken (understatement), maar ALS het zonnetje straks gaat schijnen, mogen we dus weer heerlijk het terras op. Maar weet je eigenlijk nog wel waar het goed toeven is, na zolang zonder terras?

Wij hebben alvast negen fijne tips, van aan het strand tot in hartje Amsterdam. Reserveren maar!

Carré Terras op de Amstel (Amsterdam)
Een terras met stadsstrand bij het Koninklijk Theater, met volop zon, fijne gerechten en natuurlijk de mooiste locatie aan de Amstel met uitzicht op de magere brug.

Article continues after the ad

Villa Ruimzicht (Doetinchem)
In de Achterhoek van de zon genieten doe je op het riante terras van Villa Ruimzicht in hartje Doetinchem. Mét Groene Michelinster en volop romantisch ver-van-huis-gevoel.

Van De Leur (Den Haag)
Middenin het centrum van Den Haag, met een duurzame inslag, een heerlijke driegangenlunch en een lekker en gezellig plekje.

Pulitzer Garden (Amsterdam)
De tuinen van Pulitzer Amsterdam zijn ware parels in de hoofdstad. Daarnaast is het menu een mooie combinatie van prachtige, heerlijke en moderne gerechten met een easy going Nederlandse twist.

Flora Batava (Nieuwersluis)
Een fonkelnieuw hotel met een prachtig terras met uitzicht op de Vecht. Ook perfect te combineren met fiets- en wandeltochten.

Foodhall Scheveningen
Na maanden op een houtje bijten heb je hier iets te kiezen, en je bent direct nog aan het strand ook. Worden het Spaanse churros, oesters of toch een sappige burger? Er zijn zeventien wereldse keukens.

blooming beach (Bergen aan Zee)
Ook aan zee, maar net even anders. Ongedwongen sfeer, het zand onder je voeten en fijne gerechten in Japanse sferen.

Aan de Zweth (Schipluiden)
Sterrenluxe aan de Schie, een oase van rust tussen Rotterdam en Delft. Op het ruime terras heb je een prachtig uitzicht over het water en de langsvarende bootjes. 

Central Park Voorburg
Op het terras van een historisch rijksmonument zit je volop tussen het groen van het park en word je culinair in de watten gelegd. De wijnkaart is trouwens ook bovengemiddeld fijn hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in