Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Pulitzer heeft nu een pop-up beauty boutique

Dr. Hauschka gaat op chic en je bent welkom! Het puur-natuur-sinds-1935 beautylabel Dr. Hauschka heeft samen met vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam een pop-up beauty boutique geopend. Deze oase van rust biedt de ideale manier om alle stress van je af te laten glijden. In een serene omgeving, in ...

Het Pulitzer heeft nu een pop-up beauty boutique

Dr. Hauschka gaat op chic en je bent welkom!

Het puur-natuur-sinds-1935 beautylabel Dr. Hauschka heeft samen met vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam een pop-up beauty boutique geopend. Deze oase van rust biedt de ideale manier om alle stress van je af te laten glijden.

In een serene omgeving, in één van de beroemdste en mooiste hotels van de stad, wordt je behandeld met het beste wat de natuur te bieden heeft.

De holistische benadering van Dr. Hauschka staat op eenzame hoogte, het beauty boutique menu bestaat uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling (vanaf € 50).

Zowel hotelgasten, Amsterdammers als dagjesmensen zijn welkom om een behandeling te boeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in