Deze omakase — de keuze van de chef — wil je écht niet missen.

Soms opent er een restaurant waar we zó ontzettend enthousiast over zijn dat we het liefst direct twee keer reserveren. Of drie keer. Undercover in Amsterdam is er zo een. Daar beleef je geheid de beste sushi-avond van je leven.

Undercover is de baby van de Thaise chef Kit, die in 2018 furore maakte toen hij vanuit zij studentenkamer begon te serveren. Dat viel op bij eigenlijk iedereen, waarna hij lange tijd een eigen 'geheim' pop-uprestaurant runde in hotel The Dylan. Maar nu doet hij dus weer helemaal zijn eigen ding, en wel in Oost.

Bij Undercover kun je terecht voor omakase — een chef's menu van twintig gangen dat je langs de geschiedenis van Japanse sushi voert. Verrassing na verrassing wordt dat, als we iets uit de reputatie van Kit mogen afleiden.

Article continues after the ad

Op dit moment kun je er alleen nog afhalen, maar vanaf half oktober gaat het restaurant dan echt open en weten we zeker dat er bijna niet meer aan een reservering te komen zal zijn. Doe er je voordeel mee: je kunt via het Instagram-account van het restaurant in de gaten houden wanneer er begin oktober testsessies worden gehouden en wanneer je een reservering kunt maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in