Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb je al gehoord van Natuurlijk Glamping?

Het is kamperen, but not as you know it.  Voor wie nog een vakantieadresje zoekt buiten de gebaande paden mét het nodige comfort: Natuurlijk Glamping. Hier kampeer je in luxe, lekker buiten in de Nederlandse natuur, maar wel met voorzieningen zoals een makkelijk geregeld BBQ-pakket, wifi en een k...

Heb je al gehoord van Natuurlijk Glamping?

Het is kamperen, but not as you know it. 

Voor wie nog een vakantieadresje zoekt buiten de gebaande paden mét het nodige comfort: Natuurlijk Glamping. Hier kampeer je in luxe, lekker buiten in de Nederlandse natuur, maar wel met voorzieningen zoals een makkelijk geregeld BBQ-pakket, wifi en een koelkastje in je tent. 

Op deze pop-up camping bepaal je zelf wat je doet. Er wordt veel georganiseerd voor allerlei leeftijden, maar lekker niksen is uiteraard ook een optie. De accommodatie is ruim opgezet, heeft een eigen centraal badhuis en werkt conform de meest recente RIVM-voorschriften. voor een veilig en zorgeloos verblijf.

De camping ligt in het Horsterwold - het grootste loofbomenbos van Europa - en is omgeven door bossen en water. Je kunt er kanoën, suppen en zwemmen, maar ook mooie wandelingen maken. Zeewolde ligt op twee minuten rijden, de historische binnenstad van Harderwijk op tien minuten rijden. En een echt bed in de tent? Slaapt toch net even wat lekkerder dan een luchtbed of matje ?



Meer weten? Natuurlijk Glamping ​​​​​​

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in