Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Haute hapjes! Bij deze luxe designers kun je ook eten

Het is heerlijke branchevervaging, letterlijk! Luxe kledinglabels hebben een nieuwe hobby om hun merk nóg meer als allround lifestyle in de markt te zetten. En dat is het openen van een restaurant, om in stijl te dineren of een drankje te doen. Waar kun je eens een beetje fashionable terecht? Bar...

Haute hapjes! Bij deze luxe designers kun je ook eten

Het is heerlijke branchevervaging, letterlijk!

Luxe kledinglabels hebben een nieuwe hobby om hun merk nóg meer als allround lifestyle in de markt te zetten. En dat is het openen van een restaurant, om in stijl te dineren of een drankje te doen. Waar kun je eens een beetje fashionable terecht?

Bar Luce

Dit Prada-café is ingericht door regisseur Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) voor Instagramliefhebbers: retro, pastels, flipperkasten en beeldige taartjes die fashionista's op hun schoteltje heen en weer schuiven in verband met de calorieën en koolhydraten.

Fondazione Prada Milano, Largo Isarco 2, Milaan

Thomas's Cafe

Op het menu fish and chips, Shepherd’s pie en afternoon tea, maar dan heel hip en heel chic, zoals het Burberry betaamt. Het restaurant is genoemd naar de Britse oprichter van het merk, Thomas Burberry.

Burberry, 5 Vigo Street, Londen

Ralph's Coffee

Ralph Lauren was een van de eerste modeontwerpers die van fashion uitbreidde naar lifestyle en home decor. Naast cafes in Chicago, Londen en Parijs heeft hij er ook eentje in New York, ook al retro gestyled. 

888 Madison Ave, New York

Beige Alain Ducasse

Beige mag dan misschien niet meteen tintelende associaties opwekken, restaurant Beige Alain Ducasse sleepte al twee Michelinsterren binnen. Het is een liefdesbaby van Chanel en topkok Alain Ducasse, waar elke zichzelf respecterende fashionista in Japan gezien wil worden. Dit is de net vernieuwde lounge, het restaurantdeel is inderdaad beige, met veel tweed stoffering. 

Chanel Ginza Building 10F, 3-5-3 Ginza Chuo-ku, Tokio.

Café Dior

Patissier Pierre Hermé stelde het menu samen van Cafe Dior, een zoetigheden-walhalla in Seoel…