Luxe en toch huiselijk, in hartje Domstad.

Even weg in eigen land? Middeleeuws Utrecht heeft kunst, kanalen en grand cafés om je hart aan op te halen. En een leuk 'eco art' boetiekhotel: het Mary K. In de categorie klein, maar fijn (en weird and wonderful #malleolifant).  

Het hotel bevindt zich in een prachtig monumentaal 18de eeuws pand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Je hebt keuze uit 10 unieke hotelkamers:  er is er bijvoorbeeld eentje met een bedstee en uitzicht op de gracht, eentje met Portugese tegeltjes en de Royal Rooftop Residence heeft een riant bad midden in de kamer (en 's avonds een sprookjesachtig uitzicht).

Article continues after the ad

De kamers zijn verschillende grootte en vormgegeven door allemaal verschillende Utrechtse kunstenaars. Denk aan muurschilderingen, een onverwachte schommel of een verrassing op een hanenbalk.

Bijzonder is dat je midden in de stad zit en het er toch verrassend rustig is (afgezien van die huisolifant, dan 🙃 ).  

Het Mary K heeft een eigen tuin en in de werfkelder eronder een speciaal hotelappartement. Het voert het Green Deluxe Ecolabel, een garantie voor een zo duurzaam mogelijk verblijf en verdient bonuspunten voor het vriendelijke en gastvrije  personeel. Perfecte plek als basis voor een citytrip enneh… Utrecht is wonderschoon als de bladeren verkleuren vanaf september.   

Mary K Hotel

Oudegracht 25

3511 AB Utrecht

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in