Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gourmet Stube: dineren in je eigen blokhutje

Coronaproof in je eigen bubbel, euh, stube! Naar het Oktoberfest kun je fluiten, de kerstmarkten gaan niet door en wintersport zal dit jaar ook wel hindernissenbaan vol beperkingen worden. What to do om toch een beetje dat gemütliche gevoel te krijgen dat bij het einde van het jaar hoort? Landgoe...

Gourmet Stube: dineren in je eigen blokhutje

Coronaproof in je eigen bubbel, euh, stube!

Naar het Oktoberfest kun je fluiten, de kerstmarkten gaan niet door en wintersport zal dit jaar ook wel hindernissenbaan vol beperkingen worden. What to do om toch een beetje dat gemütliche gevoel te krijgen dat bij het einde van het jaar hoort?

Landgoed Kasteel Limbricht introduceert de Gourmet Stube: 12 blokhutjes op het sfeervolle binnenplein. Onder de warmte van een heater kun je er genieten van een avondvullend programma, compleet met winters welkomstdrankje en marshmallows roosteren bij een kampvuur.

Een avondje Gourmet Stube kost € 39,50 p.p., reserveren is enkel mogelijk voor gezelschappen bestaande uit maximaal 4 personen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in