Beleef de grandeur van deze legendarische locatie.

Zin om even in stijl weg te gaan in eigen land? Dan is dit heerlijke arrangement van Hotel Des Indes beslist een aanrader voor je.

Hotel Des Indes, al een begrip in luxe sinds 1881, ligt aan het Lange Voorhout, middenin het historisch, culturele en koninklijk hart van Den Haag. Prachtige musea, heerlijke winkels en met de tram zit je zo op het strand. Alles is bovendien weer open, binnen de geldende coronaregels.

En nergens kom je zo heerlijk bij van al je indrukken als in het stadspaleis dat Hotel Des Indes ooit was. Dit is de plek waar staatshoofden, vorsten en beroemdheden graag overnachten...

...en waar de keuken vermaard is om de afternoon tea en het eigen restaurant. Je kunt jezelf nu een onvergetelijk verblijf in dit bijzondere hotel gunnen, met deze aanbieding.  

Dit is het Hotel Des Indes-arrangement:

  • Verblijf in een Executive king of Twin kamer inclusief ontbijt van zondag tot donderdag € 99,00 p.p.p.n. exclusief stadsbelasting. Vrijdag en zaterdag € 129,00  p.p.p.n. exclusief stadsbelasting.
  • Geniet van vele extra’s zoals 15% korting op een spa-behandeling en flexibele annuleringsvoorwaarden.
  • Daarnaast krijg je een uitgestippelde stadswandeling door Koninklijk Den Haag mét stadsplattegrond.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op Hotel Des Indes Telefonisch reserveren tijdens kantoortijden 070-3612338 onder vermelding 'Nouveau arrangement'.