Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ga lekker picknicken in een wijngaard

Picknick, wijn, Betuwe... niets meer aan doen. De hotspot ziet er in de vroege zomer van 2021 nog even iets anders uit dan normaal. Maar een privépicknick klinkt ons als muziek in de oren, in pandemietijden én daarbuiten. Het kan in de Betuwe, waar je in wijngaard Betuws Wijndomein tussen de rank...

Ga lekker picknicken in een wijngaard

Picknick, wijn, Betuwe... niets meer aan doen.

De hotspot ziet er in de vroege zomer van 2021 nog even iets anders uit dan normaal. Maar een privépicknick klinkt ons als muziek in de oren, in pandemietijden én daarbuiten.

Het kan in de Betuwe, waar je in wijngaard Betuws Wijndomein tussen de ranken plaatsneemt voor een middagje picknicken, wijnproeven en genieten van de natuur.

Je kiest simpelweg een dag (de picknicks zijn beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag) en aantal personen, boekt een plekje en kiest welke picknickmand je graag mee wilt krijgen. O, en heel belangrijk: welke wijnen je wilt proeven, want je bent tóch op een wijngaard.

De manden zitten stapelvol met streekproducten en zijn er in lunch- en borrelvariant, en ter plekke kies je zelf wat voor picknickplekje de voorkeur heeft. Van kidsproof tot romantisch, aan een tafel of op een kleedje. Er zijn zelfs een tent en een veranda, mocht er een drup vallen.