Voor als je iets leukers wilt dat het standaard bittergarnituur.

Bruiloft? Verjaardag? Het leven vieren? En vooral: lekker eten met je vrienden of familie? Het is soms nog best lastig om er een leuke stek voor te vinden. Wij tippen je vier locaties door het hele land die nét dat beetje extra hebben voor jouw fuif.

Kasteel Maurick (Vught)

Een idyllisch kasteel aan de rand van Vught waar ze een mooi plekje voor je hebben in de kasteeltuin onder de witte regen. Binnen is het er ook prachtig, mocht je een minder zomers feestje in gedachten hebben. Denk fonkelende kroonluchters en zware gordijnen. De eigen restaurants Hendrik van Maurick en Brasserie Catharina van Maurick verzorgen het menu, van borrelhapje tot uitgebreid privédiner.

Article continues after the ad

Vanouds (Doetinchem)

Beneden bij Vanouds zit een bar en een fijn restaurant, boven kun je ruimtes afhuren voor jouw feestje. Extra leuk: huur de Hidden Bar af, alleen te bereiken via een geheime deur die opent met een QR-code. Je gasten ontvangen een dag voor het feest hun unieke sleutel. Je eet en drink hier heerlijk lokaal, tot aan de Achterhoekse limoncello toe. 

Paardenburg (Ouderkerk aan de Amstel)

Brasserie Paardenburg is een begrip in de regio en de locatie áán de Amstel is haast niet te overtreffen. Ouderkerk is hartstikke pittoresk bovendien. Ze hebben hier bars binnen én buiten, en je kunt zelfs een sloep huren voor je feestje. De Tuinzaal kan worden voorzien van een podium, dansvloer en een cocktailbar, maar je kunt ook kleinschaliger feesten in de achtertuin van Paardenburg.

Liemès Food District in Utrecht

Struin jij altijd alle foodhallen af? Dan is dit de feestlocatie voor jou. Een centraal gelegen food-walhalla in de Domstad waar je kunt kiezen uit allerlei verschillende keukens, van Spaans/Argentijns tot Japans en Vietnamees. Je kunt er een zaaltje of een deel van het restaurant afhuren waar je natuurlijk van alle keukens kunt bestellen. Perfect voor twijfelaars.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in