Slapen, eten, ontspannen. En dat allemaal vlák buiten de Ring.

Een nieuwe parel in Amsterdam-West: The Unbound. Een plek waar je tussen het groen kunt overnachten (in té leuke en prachtig mooie cabins), heerlijk kunt eten (ook in coronatijden) en volop tijd hebt voor de innerlijke mens. We worden al zen bij de gedachte.

Het landgoed van The Unbound ligt in de groene tuinen van Amsterdam en biedt naast een fijn restaurant (nu alleen voor gasten) en accommodaties ook een gemeenschappelijke tuin, een buitensauna en een heerlijke spa. 

De huisjes zijn een feest voor het oog en bieden bijvoorbeeld een hot tub of een lekker terras. En in de yoga- en meditatiecirkel kun je terecht voor nóg meer innerlijke rust. Of je wandelt door de tuinen en de moestuin. Drinkt een ontspannen glaasje in het coronaproof restaurant, of tuurt over het water.

Article continues after the ad

Relaxter kan bijna niet, en de huisjes vliegen als warme broodjes over de toonbank. Wees er snel bij dus, als jij nog dit najaar wilt genieten van het groenste plekje van Amsterdam. Wij hebben de agenda's reeds getrokken.

Nouveau's Claudia geeft het goede voorbeeld

Beeld: The Unbound

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in