SonneVallei wordt beoordeeld met een 9,9!

Voor wie nog een excellent adresje zoekt: Bed & Breakfast SonneVallei op de Veluwe (in de buurt van Harderwijk) is uitgeroepen tot de Beste B&B van Nederland in 2020.

De eretitel is toegekend op basis van de vele faciliteiten die de B&B biedt én de uitmuntende gastenbeoordelingen. Meer dan 140 gasten beoordelen SonneVallei op de Veluwe gemiddeld met een 9,9.

Article continues after the ad

In het afgelopen jaar behaalde SonneVallei op de Veluwe een topscore in de categorie 5 tulpen, de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

Binnen dit systeem worden B&B’s in Nederland beoordeeld en geclassificeerd met 1 tot en met 5 tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe.

Bij de verkiezing tellen ook de reviews mee op Bedandbreakfast.nl, waaruit blijkt dat gasten vol lof zijn over SonneVallei op de Veluwe.

“Naast de schitterende locatie en de warme gastvrijheid, waarderen gasten vooral het totaalconcept dat SonneVallei op de Veluwe biedt”, aldus Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “De twee suites in het vrijstaande koetshuis zijn compleet ingericht met eigen keuken en privé badkamer, iedere morgen wordt er een verrassend ontbijt geserveerd en de fraaie bostuin is zelfs voorzien van een pizzaoven. Eigenlijk vind je hier alles wat je nodig hebt: dat is natuurlijk extra fijn in tijden van corona.”

Mocht SonneVallei nu prompt volgeboekt zijn, deze B&B's haalden ook de top van de lijst:

5 Tulpen

- SonneVallei op de Veluwe in Harderwijk (Gelderland)

- B&B de Heegh in Didam (Gelderland)

- Inn The Woods in Overberg (Utrecht)


4 Tulpen

- Bed & Breakfast Koning te Rijk in Eibergen (Gelderland)

- De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)

- DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

 

3 Tulpen

- Guesthouse Viva La Vida in Maastricht (Limburg)

- Landgoed Driebelterveld in Markelo (Overijssel)

- Pure Passie Bed & Breakfast in Heijningen (Noord-Brabant)

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in