Wat eet jij de 27e?

Zin om op Koningsdag feestelijk uit te pakken? Deze twee Amsterdamse hotspots komen met een speciaal Koningsdagmenu. Eentje die voor het hele land te bestellen is, eentje alleen in de Randstad, 't Gooi en Den Bosch.

Koningspizza

No Rules komt op 27 april speciaal met de pizza 'King Willem' én een homemade oranje cocktail. De pizza is belegd met verse zalm, Parmezaanse kaas, buffelmozzarella en een spicy limoencrème en de cocktail heeft een basis van wodka. Je bestelt ze samen voor 30 euro en kunt ze dus door heel het land laten bezorgen. In Amsterdam kun je natuurlijk ook afhalen.

Article continues after the ad

King Crab

Woon je dichterbij de Randstad of toevallig in omgeving Den Bosch? Dan pakt culinair koning Schilo van Coevorden lekker uit met een menu van het Conservatorium Hotel.. Een culinaire invulling met overheerlijke smaken en een touch of orange. Denk aan een 'Royal Curry with King Crab' met Noorse king krab, doperwten, tuinbonen en tapioca parels. Zelf alleen nog even opwarmen en mooi uitserveren.

Oranje boven!

Beeld: No Rules/Conservatorium Hotel/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in