Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droomhotel: Mezzatore op Ischia

Maximalistische glamour, need we say more? Net weer open na een verbouwing van vier maanden: het Mezzatorre op het eiland Ischia. Dit Italiaanse droomhotel, compleet met 16de eeuwse wachttoren, ligt boven een baai in de Golf van Napels vlakbij kustplaatsjes Lacco Ameno en Forio. Het heeft een ver...

Droomhotel: Mezzatore op Ischia

Maximalistische glamour, need we say more?

Net weer open na een verbouwing van vier maanden: het Mezzatorre op het eiland Ischia. Dit Italiaanse droomhotel, compleet met 16de eeuwse wachttoren, ligt boven een baai in de Golf van Napels vlakbij kustplaatsjes Lacco Ameno en Forio.

Het heeft een verrukkelijke fifties vibes, maar dan met wifi en het comfort van nu.

Het voelt een beetje als een beach club, maar dan zonder dreunende muziek en mét spaghetti alle vongole.

Favoriete rondje van de gasten: naar beneden lopen, het baaitje overzwemmen en teruglopen door het bijbehorende park.

Uniek is de Santa Maria Novella spa die gebruikt maakt van de warme bronnen ter plekke en veel balneo-behandelingen biedt. Daarnaast zijn er meerdere zoutwater-pools.

Mezzatorre heeft twee restaurants: al fresco La Baia aan zee en La Torre, allebei met prachtig uitzicht over zee. Voor wie van iets meer rust, koelte en groen houdt: boek een kamer aan de achterkant. 

Foto's (c) Mezzatorre

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in