Exclusief, overdadig, extravagant: een sterrendiner tussen de boomgaarden.

Heel af en toe komt er een pop-up hotspot in Nederland voorbij die je écht niet wilt missen. Dit jaar is dat Rococo des Fleurs.

Op 13, 14 en 15 mei schuif je aan voor het meest exclusieve diner van heel Nederland. Waar de beste sterrenchefs van ons land voor je koken (op 13 mei Ron Blaauw, op 14 mei Dennis Huwaë en op 15 mei Hans van Wolde) in de Oranjerie van meesterbloemist Menno Kroon. Die natuurlijk ook direct de tafels prachtig en vol overdaad stileert, dat snap je.

Verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen word je ontvangen in een luxe bar met Pol Roger Champagne. Iris Hond zit klaar om de avond te openen achter haar vleugel. En daar begint de luxe pas, want dit is een avond uit om nooit te vergeten.

Article continues after the ad

Wat dacht je van internationale DJ's zoals Berber Esha en Propulsive die de avond afsluiten? Een pick-up en drop-off in samenwerking met Bentley Leusden? Of een privéchauffeur die je desgewenst in je eigen auto weer naar huis brengt? Een extra proostmoment waard, lijkt ons zo.

Een ervaring als geen ander die je nooit zult vergeten. Per avond is er plek voor maximaal 80 gasten en reserveren doe je hier. De hele ervaring kost all-in 650 euro per persoon. Maar de herinnering is natuurlijk priceless.

Beeld: Brands Love People

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in