Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In dit groene restaurant wil je écht eens eten

Wij reppen ons naar Doetinchem. Boer-tot-bord is immens populair, en met goede reden. Het is goed voor het milieu, ontzettend lekker en heerlijk innovatief. Niet voor niets worden er tegenwoordig ook groene Michelinsterren uitgereikt.  Dat gebeurde in 2021 voor het eerst, onder andere aan chef Bj...

In dit groene restaurant wil je écht eens eten

Wij reppen ons naar Doetinchem.

Boer-tot-bord is immens populair, en met goede reden. Het is goed voor het milieu, ontzettend lekker en heerlijk innovatief. Niet voor niets worden er tegenwoordig ook groene Michelinsterren uitgereikt. 

Dat gebeurde in 2021 voor het eerst, onder andere aan chef Bjorn Massop uit de Achterhoek van restaurant Lokaal. Die in 2022 opnieuw die Groene Ster kreeg én nu ook nog eens genomineerd is voor de JRE Taste of Origin Award 2022. Hoog tijd dus om een keer langs te gaan, daar in Doetinchem.